27 Kasım 2018

Hastanemiz 2008 itibariyle yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. E2 İlçe Entegre Hastanesi statüsünde olan hastanemizde adındaki entegre ifadesinden de anlaşılacağı üzere; Aile Sağlığı Merkezi (ASM), Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Acil Servis ve Yataklı Servis hizmetleri bir arada yürütülmektedir. Mevcut hastanemiz 2 kat ve bir kule kattan oluşan kompleks bir binadır. Aile Sağlığı Merkezimiz A sınıfı olduğundan 08:00-19:00 saatleri arasında esnek mesai şeklinde çalışmakta, acil olmayan hastalara poliklinik, enjeksiyon (iğne) ve pansuman hizmeti vermekte; Acil Servisimiz 7 gün 24 saat aktif nöbet usulüne göre çalışmaktadır. Diş Polikliniği, Laboratuvar ve Röntgen hizmetleri verilmektedir. Diş Polikliniğimiz hafta içi mesai saatlerinde, Laboratuvar ve Röntgen Birimimiz 24 saat çalışmaktadır. Hastane yatan hasta servisimiz bir ve iki kişilik odalardan müteşekkil, toplam 10 yatak kapasiteli olup; banyolu, lavabolu odalardan oluşmaktadır. Acil doğum için Ebelerimiz nöbet tutuyor olup Doğum salonumuz mahremiyete uygun bir yapıdadır. Gebe Bilgilendirme Sınıfında eğitim Ebemiz gerekli eğitimleri veriyor olup; doğum sonrası bebek bakımı ve emzirme eğitimi verilmektedir. 112 Acil Ambulans İstasyonumuzda aktif olarak bir ambulansımız 24 saat hizmet vermektedir. Evde Sağlık ekibimiz hafta içi mesai saatleri içerisinde bir hekim, bir erkek ve bir kadın personel ile çalışmaktadır. Toplum Sağlığı Merkezi'mizde aşı uygulamaları, kanser tarama (rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri), okul sağlığı hizmetleri, obezite hizmetleri ve çevre sağlığı hizmetleri verilmektedir. Her türlü istek, dilek ve şikayetleriniz için Hastane Müdürlüğü veya Başhekimlik Makamına başvurabilirsiniz. İyi günler.